Tuettu Veikkauksen tuotoilla
Etusivu
Ajankohtaista
Louhentuvan ryhmät
Ruokalista
Virtaverkko
Tutuntupa
Yhdistys
Louhentupa
Omaiset
Opiskelijoille
Kuntoutuskurssit
Linkit

Paikallinen kuntoutuskurssi
 

Toivon työpaja +65-vuotiaille


Kursseille kannattaa rohkeasti hakea. Kurssit voivat antaa paljonkin omaan kuntoutumiseen ja elämään. Kuntoutuskurssille osallistumisesta kannattaa keskustella jonkun kanssa, esim. oman hoitajan tai läheisen kanssa. Näin saa tuntumaa siihen, missä vaiheessa on oma kuntoutuminen ja jaksaminen."Olen lukossa. Sain toivoa avaimen löytymisestä ja oljenkorsia tulevaa varten."

"Tajusin omia tavoitteitani. Mulla on tavoitteita!"


Mistä lisää voimia arkeen, jos kaikki tuntuu harmaalta ja raskaalta? Miten huomata hyvä elämässä? Voiko elämäni muuttua taas valoisammaksi?


Ryhmässä etsitään yhdessä toiveikkuutta ja valon pilkahduksia ja pohditaan; mistä löytyisi voimia arkeen. Opettelemme myötätuntoa itseämme kohtaan: Tällä hetkellä jaksan ehkä vain tämän, mutta vointini paranee ja edessäni on parempi huominen ja uusia mahdollisuuksia. Suunnittelemme yhdessä lähitulevaisuutta ja opettelemme pilkkomaan tavoitteita pieniksi, kullekin sopiviksi askeleiksi.

Joskus unohtuu, että emme ole ainoita, joiden mieli ei jaksa. Ryhmässä jaamme kokemuksia toiste samoja asioita kohdanneiden kanssa ja teemme erilaisia harjoituksia. Voi tulla mukaan ihan omana itsenäsi.

Ryhmässä on aina mukana vertaisohjaaja, jolla on omakohtaista kokemusta toipumisesta ja siitä, mikä arjessa auttaa eteenpäin.


Kurssipäivät: 2.4., 4.4., 8.4. ja 2.5.2019
Kellonajat: 10.00-14.00
Paikka: Ravintola Raatihuone, Kauppakatu 22, 74100 Iisalmi
Ohjaajat:
Merja Smahl (Mielenterveyden keskusliitto) ja vertaisohjaaja

Kenelle kurssi tarkoitettu: Kaikille yli 65-vuotiaille kadoksissa olevia voimia ja toiveikkuutta etsiville, jotka ovat kuntoutustuella tai eläkkeellä mielenterveydellisistä syistä.
Kurssin hinta: Ilmainen, kurssipäivä sisältää kahvit ja lounaan
Mukaan mahtuu:
14 osallistujaa

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 8.3.2019
Mistä tiedän mahduinko mukaan: Valinnoista ilmoitetaan viimeistään 15.3.
Yhteistyössä: Mielenterveyden keskusliitto, Iisalmen Mielenterveystuki ry, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä ja aikuispsykiatrinen poliklinikka/Ikäihmisten työryhmä.
Lisätiedot: Merja Smahl 046 851 2284 tai merja.smahl@mtkl.fi tai neuvontapuhelin 0203 91920 ma-pe 10-15 tai chat ti-to 12-15


Täytä hakulomake huolellisesti, kurssin osallistujat valitaan tietojen perusteella.

Paperisen hakulomakkeen voi postittaa osoitteeseen:
Merja Smahl
Järjestökeskus Majakka/Mielenterveyden keskusliitto
Microkatu 1, F-osa, 1. krs
70210 Kuopio
Postiosoite: PL 1188, 70211 Kuopio


Sähköinen ilmoittautuminen

Printattava hakulomake
© Iisalmen Mielenterveystuki ry 2014
Paikalliset kuntoutuskurssit | Louhentupa